Til hovedinnhold

Monster Beats by Dr.Dre Pro

Monster utvikler i samarbeid med raplegenden Dr.Dre en rekke hodetelefoner og ørepropper. Vi har testet toppmodellen Beats by Dr.Dre Pro - øreklokker det oser kvalitet av.

Robust byggekvalitet

Toppmodellen fra Monster er nærmest som et pansret kjøretøy. Overgangen mellom selve klokken og bøylen er i metall, med lekre børstede detaljer. Selve bøylen er også solid, og gir en god kvalitetsfølelse når du justerer lengden.

Ledningen som følger med er også robust, som til tross for tykk diameter fortsatt er myk og bevegelig. Du kan selv velge hvilken av klokkene ledningen skal festes til. Beats Pro har nemlig en smart løsning der ledningen har en egen hurtigkobling.

Ledningen kan kobles til på begge hodeklokkene.

Beats Pro kan også foldes sammen. Begge sider har et DJ-hengsel, slik at du kan vri klokkene vekk fra øret. Du kan folde klokkene sammen og det følger med en pose for oppbevaring. Vi liker at dette hengslet er laget i metall, og ikke minst at det knepper svakt når du beveger det.

Bra lydisolasjon

Lite er vel mer irriterende enn å høre sidemannens musikk på vei til jobb. Med Beats Pro kommer du ikke til å sjenere noen, selv på høyt volum. Klokkene lekker minimalt med lyd til omverden. Imponerende lite.

Beats Pro slipper ut minimalt med lyd.

Slitsomme i lengden

Beats by Dr.Dre Pro er tvers igjennom solid konstruert, men det har også sine bakdeler. Øretelefonene er nokså tunge, og de oppleves også slik når du bruker dem over lengre tid.

Samtidig klemmer de en del, noe som gjør de litt intense å ha på lenge. Selv om de sitter godt under mye bevegelse.

Øreputene er store og myke, men er ikke store nok til å dekke over hele øret.

Det følger med overgang til 6,5 millimeter jack.

Fungerer bra til mobil

Vi testet hodetelefonene mot flere typer avspillere, og selv om Beats Pro leverer best lyd via en dedikert forsterker, kan de med hell brukes på en mobiltelefon også.

Bassen får ikke den samme solide pondusen, men klokkene leverer fortsatt bra med dype toner, samtidig som resten av lydbildet henger med.

Beats Pro har mye DJ-hengsel.

Lydkvalitet

Beats Pro er et fyrverkeri når det kommer til basstrykk. Her får du en øreklokke som håndterer de dype tonene bestemt og kraftfullt, uten at den overdøver andre lysere toner.

Samtidig er diskanten skarp og luftig, uten at den blir skjærende. Spesielt vokal gjengis meget bra med Beats Pro.

Men til enkelte sjangere savner vi litt mer pondus fra mellomtonen. Den blir ofte litt for anonym etter vår mening.

Forøvrig er luftigheten i lydbildet meget bra.

Beats Pro kan pakkes sammen.

Konklusjon

Beats by Dr.Dre Pro er toppmodellen fra Monster og etter å ha testet disse over en periode sitter vi igjen med et positivt inntrykk.

Hodetelefonene har en solid byggkvalitet, der det er brukt metall i fester og klokker. Et smart ledningssystem gjør at du kan bytte ledning dersom denne blir dårlig med tiden.

Beats Pro lekker nesten ikke lyd til omverden i det hele tatt, noe som gjør at du kan lytte til favorittplatene på bussen med god samvittighet.

Klokkene er litt i det tyngste laget, noe som gjør dem litt slitsomme å ha på i lengre tid.

Lydkvaliteten bærer preg av en massiv og bestemt bass, men overdøver ikke resten. Diskanten er skarp og presis, men vi savner litt mer futt i mellomtonene.

Alt i alt får klokkene fra Monster en anbefaling fra oss. De er jevnt over bunnsolide og selv om prisen på 3 795 kroner er i stiveste laget, er de fortsatt meget gode.

Fin beste pris på Monster Beats by Dr.Dre Pro

annonse