Tek.no

Test Vi tester ytelsen i Battlefield 3

Så god maskinvare må du ha

Lurer du på hvor fet grafikk og ytelse du får for pengene?

27 Okt 2011 09:00

Innledning

Har du noensinne lurt på hva slags maskinvare du egentlig trenger til de nyeste og feteste spillene? Det har vi også! Derfor kjører vi igang med et nytt konsept, der vi ser på hva du kan forvente av spillytelse på ulike maskiner. Vi tar utgangspunkt i våre egne anbefalinger, med andre ord maskiner med en prisklasse fra rundt 6000 kroner og opp til 20 000 kroner. Deretter tar vi for oss et nytt spill og kjører det gjennom de ulike maskinene.

Resultatet presenterer vi i egne tester, der du ser akkurat hvor mye eyecandy du kan skru på før systemet begynner å slite. Disse testene vil også kunne fungere som veiledninger på hva slags maskinvare du trenger, alt etter krav til detaljer og oppløsning. Første spillet ut er intet annet enn Battlefield 3.

Sjekk også ut vår guide om hvordan du utnytter skjermkortet ditt maksimalt.

Battlefield 3

Kollega Marius Jentoftsen, Gamer.no, omtaler Battlefield 3 som et mesterstykke som holder entusiastene både varme og mette i lang tid fremover. Han innrømmer villig at også han har måttet krype avgårde til databutikken for å handle ny maskinvare.

Battlefield 3 er tredelt spill med en enspillerkampanje, en samarbeidsmodus, samt den tradisjonelle Battlefield-flerspillerdelen. Dermed bryter spillet med den tradisjonelle Battlefield-oppskriften, rent bortsett fra Bad Company 2 da. Hele anmeldelsen av Battlefield 3 kan du lese på Gamer.no

Les også