Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Western Digital WD TV Live

Innledning

Da WD TV ble lansert i fjor på denne tiden, manglet den til alles forskrekkelse nettverksstøtte. Og til tross for iherdig promotering fra en liten skare tilhengere som mente at manuell flytting av USB-disker var greit, lå det tidlig an til en nettverksbasert oppfølger. Og her er den, WD TV Live.

Den store nyheten er selvsagt nettverksstøtten, med tilhørende funksjonalitet som streaming fra hjemmeserveren, Youtube, Flickr og alt for mange Internett-radiokanaler. Men Live skjuler også en del godbiter som ikke er lett å få med seg ved første øyekast.

Design

Både mediaspiller og fjernkontroll av en størrelse man normalt forbinder med Kinderegg. Smått er godt, men når man går på bekostning av funksjonalitet og praktiske hensyn så har det gått litt langt.

Liten er bare fornavnet...

Spesielt fjernkontrollen har så få knapper at det blir en del ekstra vandring i menyene som lett kunne vært ungått med et numerisk tastatur. Og på spilleren er det så trangt at de har måttet bruke 3,5-mm plugger for komponent og kompositt, en for hver. Heldigvis følger det med forgreningskabler.

Iphone-sandwich

Samlet på baksiden finner vi strøm, nettverk, optisk lyd, HDMI, komponent, kompositt og to USB. Vel, den ene USB-porten er på siden da, det er jo ikke plass bak. Kompositt-utgangen har for øvrig også stereo-lyd for de som ikke bruker HDMI. WiFi finnes som tilleggsutstyr, og i skrivende stund støtter den 18 navngitte USB-pinner.

Ønsker du mer detaljert informasjon kan du ta en titt på WD TV Live produktsidene samt WD TV Forum.

Takk til MPX.no som lånte oss spilleren til test.