Tek.no

Test

Vi prøver Mario Strikers Charged Football

29 Jan 2011 05:09Først publisert 26 Juni 2009 17:59
annonse

Vi prøver Mario Strikers Charged Football

Testresultater

Mario Strikers Charged Football er spillet der du skal bruke alle mulige skitne triks for å seire. Moroa er der, men varer ikke veldig lenge.

Fotball uten regler

Fotball er en klassiker når det kommer til festlige sammenkomster. Det er få ting som passer bedre enn øl og 22 svette menn som jager en liten lærkule mener mange. Spesielt blir mange engasjert når reglene brytes. Det er det store muligheter for i spillet Mario Strikers Charged Football.

I dette spillet er nemlig alt lov. Her kan du benytte deg av spesialangrep som meteorittangrep og kjempespillere. I tillegg har du mulighet til å la kapteinen på laget lade opp med superskudd som gir seks målsjanser på ett enkelt skudd. Vel og merke er dette kun om kapteinen får stå alene med ballen, og det er ikke enkelt.

annonse

Med fire spillere på en gang er det nemlig så og si umulig å få ro på ballen. Banene er ikke det største og tempoet går fort, veldig fort. Her blir det mer grisetaklinger enn lekre pasninger. Dette medfører at det blir etter hvert litt vel vanskelig å score mål, spesielt om lagkameraten din ikke stiller opp for å se til at du får pasningen når du virkelig trenger den.

Moro for deltakerne

Spillet har en del moro å by på og, for de fire som spiller er det helt klart med å skape engasjement. Banene kunne derimot vært noe større for at en av og til kunne fått litt ro med ballen. Eventuelt kunne det vært færre spillere på banen om gangen. Det skal også bemerkes at dette spillet har mindre å by på for de som ikke deltar selv.

Spillet har sin sjarm, men det er neppe det du vil spille mest på fest. Til det blir det vel rotete når alle fire deltakere satser mest på stygge taklinger enn vakre skudd på mål. Det er et spill du fort vil kunne bli god i, for den som aldri har vært med på leken før kan det da bli kortvarig moro å stille mot proffene.

annonse

Men om du har fotballglade venner som også har sansen for vold, så skader det ikke å ta en runde med dette på fest.

Festfaktor: 3.

Les også