Til hovedinnhold

Test av Phillips GoGear Luxe

Test av Phillips GoGear Luxe

Testresultater

I våre dager er det nærmest et krav at du skal vær tilgjengelig til enhver tid. Selv når du er på joggetur skal det være mulig å nå deg på mobilen. Om du selv er mobilavhengig og gjerne vil ha musikk mens du trener så er Phillips GoGear Luxe et godt alternativ.

Enkelt design

Phillips GoGear Luxe ser mest ut som en liten sølvfarget hempe. Selve spilleren består av en spiller på størrelse med en tommelfinger med en klips på baksiden slik at den enkelt kan festes på klærne dine.

På undersiden har spilleren fire knapper. To for å hoppe til neste eller forrige sang og for å spole om de holdes inne. Med de to andre knappene kan du styre volumet. På oversiden av spilleren finner du en enkelt knapp. Med denne kan du stille inn om spilleren skal spille musikk eller radio og om spilleren skal spille musikken i tilfeldig rekkefølge. Ved siden av denne knappen har spilleren et enkelt display hvor du kan se hvilken sang som spilles av eller hvilken frekvens radioen står innstilt på. Spilleren har også en større knapp plassert under de sølvfargede dekselet på forsiden. Det er med denne knappen du starter og stopper musikken.

Den viktigste knappen på denne spilleren finner du derimot på siden. Her er det en knapp du kan benytte for å skru på selve spilleren. Men du kan også benytte denne knappen for å skru på den innebygde bluetooth-tilkoblingen. For deg som liker å være tilgjengelig på mobiltelefon mens du trener er denne svært nyttig.

Enkel tilkobling til mobil

Via bluetooth kan du nemlig enkelt koble deg opp mot mobiltelefonen din. Mobiltelefonen kan du så legge trygt ned i en lomme eller et annet sted i nærheten. Om du hører på musikk eller radio mens du trener vil lyden skru seg ned når det ringer og du vil så få ringelyd i headsettet, vel og merke om du har skrudd på lyden på mobilen din, og i displayet vil du kunne se nummeret på den som ringer. For å besvare anropet trykker du inn knappen under dekselet foran, samme som du benytter for å sette musikken på play eller pause.

Spilleren har en mikrofon i selve spilleren, men det følger også med et sett ørepropper med mikrofon. Med øreproppene følger det også en forlenger slik at du enkelt kan plassere spilleren i bukselinningen om du ønsker det og fortsatt ha tilgang til både musikk og telefon. De medfølgende øreproppene fungerer meget godt og de sitter også på plass selv om du tar deg en lengre løpetur. At lyden fra selve spilleren også er god skader heller ikke. Og selve hempen som holder spilleren på fast er solid nok slik at spilleren ikke faller av selv om du tar noen hopp underveis.

Meget god treningsspiller

Alt i alt er dette en meget god spiller som er velegnet for trening, dette om du så skulle velge å la mobiltelefonen ligge igjen hjemme. Vi savner en bedre oversikt på spilleren om hva slags musikk som ligger inne, her er du nødt til å hoppe fra sang til sang manuelt for å finne den spesifikke sangen du vil høre på. Phillips kunne muligens løst dette bedre ved å få inn et display i det sølvfargede dekselet foran, men samtidig spørs det om det hadde fungert spesielt godt for designet. Det er heller ingen muligheter til å lagre radiostasjoner, så her må du benytte manuelt søk om du er glad i å lytte til forskjellige kanaler. Her kunne en enkel løsning vært god å ha. Likevel er fordelene såpass mange med denne spilleren at dette nærmest blir for småplukk å regne.

Spilleren er ikke den billigste blant de små spillerne p markedet, men samtidig er heller ikke prisen avskrekkende. Du får denne spilleren til rundt 700 kroner med minne på 4GB. Med på kjøpet får du da en rekke gode funksjoner som fungerer godt. Dette er helt klart en spiller som kommer svært godt med på treningsturen.

Bildeeksempler

Mer om
annonse