Til hovedinnhold
TestA.C.Ryan Playon!HD2 Mini

Liten boks med mye krefter

Her får du et solid stykke mediespiller for pengene.

A.C.Ryan Playon HD2 Mini har blitt mye raskere i bruk enn sin forgjenger HD Mini. Forskjellen når du navigerer deg rundt i menyene er betraktelig mer behagelig, og sammen med den nye fjernkontrollen responderer ting mer eller mindre momentant.

Nye menyer

Også grafikken i menyene har fått en real overhaling, og er langt mer moderne og iøynefallende enn den gamle Mini-modellens grensesnitt. Samtidig har det blitt tilføyd en egen rute nede på høyre side i grensesnittet, som viser deg de siste filene du har lagt inn.

Det er norsk språk i menyene. Dog er ikke alle ord skrevet riktig.

Med Playon!HD2 mini har du det du trenger av tilkoblinger. Spilleren har blant annet HDMI-utgang til flatskjermen, USB til ekstern harddisk eller minnepenn, optisk lydutgang og mulighet for å koble til spilleren til internett med kabel. Du kan også bruke den trådløst, men da må du kjøpe en Wi-Fi-dongel som ekstrautstyr.

Bra bildekvalitet

Lyd- og bildekvaliteten på HD2 Mini er jevnt over bra, med skarpe bilder som inneholder godt mettede og naturlige farger. Spilleren har blitt langt kraftigere til å gjengi film, noe som resulterer i at bildet beveger seg sømløst uten plagsom lugging, som forgjengeren slet med. Lybildet har en klinisk klang, og fremstår nøytralt uten at verken bassen, mellomtonen eller diskanten stikker seg spesielt frem.

Mange fingermerker

Designen til spilleren er stilrent med kun en av- og på-knapp i fronten. HD2 Mini er laget i blank, sort plastikk. Denne overflaten ser bra ut, men viser alt av fingermerker og riper. Føttene under spilleren er laget i hardplast, noe som gjør at den lett sklir når du skal slå den av eller på.

Fingermerker syns godt på den blanke plastikken.

Alt i alt får du en meget bra mediespiller med A.C.Ryans nye Playon HD2 Mini. Spilleren har fått en solid oppussing i forhold til foregående modell, og er nå rask i bruk, samtidig som bildet ikke lengre lugger. Til tusen kroner er dette et godt alternativ, og får derfor vårt Mye for pengene-stempel.

Finn beste pris på A.C.Ryan Playon HD2 Mini her

+ Bra lyd- og bildekvalitet
+ Rent og stilig design
+ Rask respons
+ Mye for pengene
+ Vifteløs


- Blank plastikk som viser alle riper og fingermerker
- Sklir lett på alle underlag
- Ikke innebygget Wi-Fi

Vil du vite mer?
Les hele testen av A.C.Ryan Playon!HD2 Mini på Hardware.no.

Alternativer

Om du ikke har behov for en mediespiller som kan kobles mot internett, bør du ta en nærmere kikk på Asus O!Play Mini. Her får du en del enkel avspiller som du kan koble en harddisk, minnepenn eller minnekort til for å vise film, spille musikk eller se på bilder.

Ser du heller etter en enda mer avansert modell, med innebygget harddisk? Da vil vi anbefale deg å se nærmere på D-Link Boxee Box. Dette er en av markedets beste mediespillere.

Les også
A.C.Ryan Veolo: Android legger listen for mediespillere
Les også
Sonos Play:3: Gjør musikken til en lek
Les også
AC Ryan Playon!HD2: Nesten, men ikke helt
Les også
TV-Skolen: Mediespillere
Les også
Asus O!Play HD2
Les også
De 10 hotteste mediespillerne
Les også
Asus O!Play Mini - Liten og god mediespiller
Les også
Boxee Box er nærmest perfekt
annonse