TestACS T1 Live!

Disse er ren terapi for ørene dine

Det koster å være kar – men de er verdt hver eneste krone.

Innledning

Er du lut lei ørepropper som ikke passer skikkelig? Da kan et alternativ være å satse på formstøpte propper. Ulempen er at du må punge ut med en ekstra slump penger, men til gjengjeld ender du opp med et sett ørepropper som passer deg hundre prosent.

Vår søsterside har allerede testet to formstøpte modeller fra ACS, og nå har vi tatt for oss toppmodellen til selskapet. ACS T1 Live! har en stiv pris, men de leverer den lydkvaliteten du forventer for pengene – og mer til.

Må støpes til deg

Før du får levert ACS T1 Live! må du gjennom en avstøpningsprosses av øregangene dine. Selve avstøpningen tar rundt en halv time. Mens støpen stivner i øregangene vil du oppleve nærmest total stillhet.

Det tar om lag tre uker fra avstøpningen er unnagjort, til proppene er produsert og leveringsklare. ACS T1 Live! er en treveis ørepropp, der all elektronikken er støpt inn i samme emne. Hele proppen er laget av et slitesterkt silikonmateriale. Vekten er litt varierende i forhold til hvor store øreganger du har, men proppene veier omtrent 24 gram ferdig støpt.

ACS T1 Live! leveres i et solid og praktisk oppbevaringsfutteral, sammen med renseverktøy, rensekrem, en overgang fra liten til stor jackplugg og et hendig reiseetui.

Takk til ACS Custom Norge som leverte produktet til test.

NB: avstøpning er gratis i Oslo, men det kan forekomme at du må betale for avstøpningen andre steder i Norge.