TestApper du må ha på mobilen

Her er ukens anbefalte apper

Få orden på mailboksen din, bli flinkere til å lage mat eller finn perfekte skiforhold.

Ukens anbefalte apper

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" kommer vi hver lørdag fremover til å finne frem til fem beste appene vi har testet i løpet av uken.

Her er ukens app-anbefalinger:

Nigella Lawson Quick Collection

Format: iPhone
Pris: 21,-

Noen mat-apper er ekstra forseggjorte med tiltalende design og bilder som gir deg vann i munnen. Nigella Quick Collection er en slik app.

Nigella Lawson Quick Collection.

Det er ikke første gang vi ser kjappe og enkle retter presentert av en kjendiskokk, men vi konstanterer at det virker etter hensikten denne gangen også.

Les også om Jamie Olivers matapp

Ingen er feilfri

En ulempe ved denne appen, som den har til felles med mange av de andre store mat-appene, er at mengdemålene ikke er metriske. Det krever derfor noe omregning for å få doseringen av de ingrediensene rett.

Som navnet på appen antyder så er dette en samling med retter som er enkle og raske å lage. Og selv om mange av oss kan sitte i timesvis og se på Hellstrøm tilberede de lekreste retter, er det jo slik at når middagen skal lages, så skal det gå fort, og vi skal helst ha alle ingrediensene i kjøleskapet allerede.

I så måte er denne appen glimrende, og er rettet mot hverdagsmatlagingen - som det tross alt er mest av.

Hvorfor det akkurat for mat-apper har blitt så vanlig med kjendiser som lager egne apper, har ikke vi noen formening om. Med mindre du har motforestillinger mot en app som blir frontet av et kjent TV-fjes, kan du trygt legge til denne appen på iDingsen din.

Last ned til iPhone »

På de neste sidene kan du lese om en helt genial e-postapp, en app som gir deg informasjon om skiforholdene, og et annerledes sosialt nettverk kalt Couple.