Tek.no

Test

Asus E35M1-I DELUXE

11 Apr 2011 21:15

Innledning

Det er på høy tid med et nytt mini-ITX-kort, der alt er inkludert. Vi har tidligere tittet på MSI E350IA-E45, og denne gangen skal vi se på et toppmodellen fra Asus, nemlig E35M1-I Deluxe. Dette kortet fremstår som mer gjennomført enn det fra MSI ved første øyekast, ikke minst ser den passive kjøleløsningen svært spennende ut.

Ankepunktet mot en toppmodell er selvsagt prisen. Kortet ligger på 1200 kroner og oppover, og det er ikke mye datakraft for pengene. Det man betaler for er i stor grad den lille størrelsen, samt en drøss av funksjonalitet da.

Brazos var den første Fusion-prosessoren fra AMD, omtalt som en APU. Nå var det egentlig Llano som skulle være det første Fusion-produktet, og det som AMD har brukt lang tid på å designe, men likevel ble det altså Brazos som fikk æren av å være første produktet med alt inkludert. Brazos består igjen av seriene Ontario for de virkelig strømgjerrige modellene og Zacate som skal by på litt mer krefter. Under kjøleren på Asus-kortet finner vi en Zacate-variant, da i form av E350.

Takk til Asus som sendte oss kortet til test.

Loading