Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Test

Corsair Obsidian 650D

Introduksjon

Det finnes alltid plass i kabinettmarkedet for god kvalitet, og nettopp det er Corsair kjent for å levere med sin Obsidian-serie. Obsidian 700D og Obsidian 800D har vi testet tidligere, og kunne varmt anbefale. I dag har vi lillebror på testbenken, Obsidian 650D.

Da vi skrev litt tidligere i år om at Corsair 650D var lansert fikk vi flere testforespørsler, og nå er altså dagen kommet. Obsidian 650D er lillebror av 700D og 800D, men henter også inspirasjon fra Corsair Graphite 600T. Altså snakker vi her om en salig blanding av Corsairs tidligere kreasjoner.

Corsair Obsidian 650D har skarpe kanter, så pass på!

Men det var nok hyperlenker for denne gang. Når det gjelder spesifikasjoner kan Obsidian 650D skilte med følgende:

Spesifikasjoner -
Materialer Aluminium og stål
Farger Sort
Vifter 2 x 200 mm og 1 x 120 mm inkludert Ingen ledige vifteplasser
Ekspansjonsspor 8 stykk, festet med tommelskruer
Støttede hovedkort ATX micro-ATX
Eksterne tilkoblinger 2 x USB 2.0 2 x USB 3.0 1 x Firewire Mikrofon og hodetelefon
Strømforsyning Plass til én, nederst i kabinettet
Dimensjoner Høyde: 52,1 cm Bredde: 22,9 cm Dybde: 54,6 cm
Pris Fra ca. 1250 kr

Dette mellomstore kabinettet appellerer sterkt til fornuften vår allerede før vi har tatt i det. Her har vi gode spesifikasjoner, smarte detaljer, et tilsynelatende pent utseende og alt dette til en fornuftig pris. Våre forventinger er intet mindre enn skyhøye.

Takk til Corsair som sendte produktet til test.