Tek.no

Test

Thermaltake Memory Copper cooling kit

Erik Bjerknes Kolstad
11 Nov 2002 00:00

Innledning

Det første som slo meg var hvor utroilig stilige varmesprederne til systemminnet var. I blankpolert kobber står de frem som noe av det stiligste du kan klistre på RAMen din ;-)

Det fengende navnet "Memory Copper cooling kit" antyder jo klart at hele settet er i kobber, dette er ikke tilfellet. Det er kun varmesprederne til systemminnet som er i kobber, brikken som er beregnet til bruk på skjemkortet er identisk med sine blå forgjengere, bortsett fra fargen. En stor skuffelse.

Innhold

Settet består av to varmespredende plater på 134x27x3 mm til å montere på systemminnet (passer både DDR og vanlig SDRAM) i tillegg til to ordinære kjøleribber på 64x21x14 mm tiltenkt skjermkortet.

I tillegg til hovedkomponentene finner vi varmeledende tape, et par klips og et utrolig stilig klistremerke du kan ha på boksen din. ;-)

Det er ytterst liten forskjell på brødrene, "gull-anodiisert aluminium" og "blå-anodisert aluminium". På grunn av at ribbene er identiske, til og med de samme ujevnhetene, ser vi ingen grunn til å teste disse på nytt. Vi henviser derfor til vårt Prosjekt GeForce 3 hvor disse ribbene ble tatt i bruk.

Takk til 3DFx Cool som sendte oss settet til test.

Les også