Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Test

Digitale bilderammer

TESTVINNER: Kodak EX1011 gir mest for pengene.

Konklusjon

Har du tenkt å ta mye bilder i sommer? Da kan det være en god idé å skaffe deg en digital bilderamme for å få enda mer nytte av bildene.

Med en digital bilderamme kan du la bildene rullere på veggen til alles glede, istedenfor å gjemme de på garasjeloftet.

Vi har testet fire digitale bilderammer. Felles for alle er at de kan henge på veggen, eller stå på bordet eller i bokhyllen. Med i esken finner du alt du trenger for å montere bilderammene.

Testvinner: Kodak EX1011
Vi har kåret Kodak EX1011 til testvinner. Her får du den desidert største skjermen, og bilderammen kan brukes på store, tomme vegger.

I tillegg er EX1011 den rikeste på funksjoner. Den har støtte for de fleste minnekorttyper, og den støtter i tillegg Wi-Fi.

Du kan la bilderammen hente bilder på ditt personlige nettbaserte bildegalleri hos Kodak, eller du kan la den hente bilder fra bildegalleriet på PC-en din rett over det trådløse nettverket.

Med EX1011 får du mest for pengene. Men likevel er ikke EX1011 den beste løsningen for alle. Hvis du ikke trenger Wi-Fi, bør du ta en titt på Philips 9FF2M4 som kan gå på batterier og har en mer moderne design.

Vil du ha en mindre bilderamme for å ha på nattbordet eller i bokhyllen kan vi anbefale Philips 7FF1AW. Skal du utelukket bruke bilderammen til mobilbilder, bør du ta en titt på Parrot Photo Viewer 7" som støtter blåtann-overføring.

Les hele testen av Kodak 1011 >