Tek.no

Test

Test av Zepto Z-note 3001

4 Nov 2001 11:26

Introduksjon

Og før vi visste ordet av det, lå den der på testbenken. Zepto hadde vært hos oss og levert en PC til test. Vi som hadde bestilt PC-en dagen før. Ja, vi ble lettere sjokkert over den raske leveringen og best av alt, leveringen var helt gratis. Pluss i boken? Helt klart. Da var det bare å slenge av seg frakken, pakke leketøyet opp (noe vi forøvrig gjorde med én gang) og starte testingen.


Zepto Z-note 3100 er lekker

Det var en lekker PC i sølv og en diskré blå-lilla farge (en farge som forøvrig kan se ut som svart noen ganger) som ventet på oss i esken.

Norsk maskin, Taiwansk blod

Zeptos maskiner blir laget av den velkjente Taiwanske produsenten "Compal" som blant annet lager bærbare PC-er for Toshiba og en rekke andre kjente varemerker. Det eneste fysiske inngrepet som Zepto foretar når de mottar maskinene sine fra Taiwain er montering av minne, prosessor og harddisk, da det er opp til kunden å velge hva slags størrelse og hastighet det skal være på disse komponentene. Også DVD-spiller, CD-spiller o.l. kan Zepto montere for deg, men Z-note 3001 leveres med en DVD-spiller som standard. At Zepto har valgt "Compal" som partner må vel sies å være et ganske godt valg, siden de produsentene vi har snakket med (og som får maskiner levert fra "Compal") har hatt fornøyde kunder.

Takk til

for utlån av produktet!