Til hovedinnhold
TestAnmeldelse: Warhammer 40, 000: Space Marine (PC/PS3/X360)

Den evige krigen venter på deg

Knallbra action i en utrolig verden.

Orkene strømmer ut av veggene som rotter. Jeg skyter hurtig men treffsikkert med «Bolter-en» min. Korridoren fylles med grønne lik. Neste bølge er enda større, og jeg må lempe granater inn i klyngene av fiender mens jeg rygger.

Hammertime

Kaos kaster en skygge over alt.

Men orkene gir seg ikke. Neste gruppe beskytter seg bak store røde skjold, og jeg må lade opp plasmapistolen for å trenge igjennom. Skjoldene er sterke, og jeg blir presset tilbake skritt for skritt. Til slutt er jeg trengt opp i et hjørne, og fiendene kaster seg over meg.

Da er hammerens time kommet. «No more mister nice guy!». Jeg svinger i vei med min mektige «Thunder Hammer», og orkene pulveriseres under den enorme kraften. Rustningen min holder og fiendene faller.

Fantastisk action!

Omringet av demoner

Å spille det etterlengtede Warhammer 40, 000: Space Marine er å oppleve slike øyeblikk gang på gang på gang. Spillet er rå action fra første til siste sekund. Du vasser gjennom horder av sterke fiender mens hjertet hamrer i brystet.

Du bytter mellom kampstiler etter hvert som situasjonene krever det. Det blir til slutt en slags dans. I Space Marine flyter kamp og action som en mektig foss. Klar, ren, sterk og uavbrutt. Vannmassene fanger deg opp og fører deg fra prøvelse til prøvelse.

Underholdende og godt

Warhammer 40, 000: Space Marine er et veldig underholdende og godt actionspill. Det utfordrer på ingen måte sjangeren, men byr på en sterk spillopplevelse uten særlige svakheter.

Din største fiende

Jeg skulle ønske historien og innholdet i Space Marine gav spilleren mer frihet, for omgivelsen er virkelig fantastiske. Det hadde vært veldig gøy å kunne utforske mer av planeten på egenhånd, i stedet for å bli ledet etter nesen hele tiden. Kamp er uansett kjempemorsomt og flyter utrolig godt i spillet. Du bytter raskt mellom forskjellige skytevåpen og tar frem hammer og øks når det trengs.

Flerspillerdelen er også ganske god. Den hadde vært enda mer interessant om vi fikk flere typer kamper å velge mellom, og jeg er sikker på at det er ganske mange tusen der ute som håper det også blir mulig å spille som enten ork eller Eldar. Vi kan jo håpe.

Til slutt er det ikke annet å si at det å spille Space Marine er knallrått. Er du fan av actionspill eller Warhammer 40, 000 finnes det ingen gode grunner for ikke å prøve dette spillet. Den evige krigen venter på deg.

Dom PC: 8/10 SVÆRT GODT

Vil du vite mer?
Les hele anmeldelsen av Warhammer 40, 000: Space Marine på Gamer.no.

annonse