Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

TestNJFF

Obligatorisk app for jegere og fiskere

NJFF har laget en fyldig og nyttig app for alle som er interessert i jakt og fiske.

Format: iPhone og Android
Pris: Gratis
Terningkast: 5

NJFF App.

Norges Jeger- og Fiskerforbund har en egen app rettet mot deg som går på jakt eller fisker. Dette er en omfattende app, som kan være et godt hjelpemiddel enten du fisker eller jakter.

At appen er innholdsrik ser du også på størrelsen. Over 100 MB må du avse for å installere denne appen. En fordel synes vi, at alt ligger inne i selve appen. Når du jakter eller fisker er det som kjent ikke alttid mobildekningen er på topp.

Her finner du selvsagt jakttider, artinformasjon og oversikt over forskjellige rekorder. Nytt av året er at lokkelyder er inkludert i gratisversjonen. Denne appen kan altså gi deg bedre jaktutbytte. Hvis du vil ha videoer med forklaring til hvordan du skal lokke etter vilt, må du kjøpe et tillegg til et par tiere.

Du har også en oversikt over landets skytebaner. Vi fikk ikke funksjonen som skal vise nærmeste skytebane basert på din posisjon til å fungere. Sortering på kommune virket derimot fint, selv om skytebaneoversikten kunne vært enda mer oppdatert.

Appen har også tips både til jakt og fiske, men akkurat dette var det litt tynt med. Sammen med et par smårusk gjør dette at toppkarakteren glipper, men alt i alt er denne appen et must for deg som jakter eller fisker.

- Last ned til Android
- Last ned til iPhone

Se også:

annonse