TestUkens app-anbefalinger

Her er ukens anbefalte apper!

Packing Pro

Proffpakkeren

Du har lastet ned alle appene du har funnet for landene og byene du skal besøke i sommer, og selvsagt de fire P-ene: Pass, penger og …Packing Pro!

Er det din mor som alltid har sørget for at du har fått med deg det du trenger? I så fall: Packing Pro er alle listers bestemor. Når du starter appen, kan du begynne med å velge en såkalt «sample list», en eksempelliste. Velger du «familie», skal de ha med seg 130 ting på tur, og du vil helt sikkert potensielt kunne glemme mange av dem. Elementene kan flyttes enkelt opp og ned i listen ved å holde inne elementet og skyve det opp eller ned. Eventuelt kan du trykke på plusstegnet og lage en ny liste, eller lage en ny liste på grunnlag av en gammel liste, eller en eksempelliste; mann, kvinne, lett, superlett, par, familie, camping, business for mann og business for kvinne. Så gir du listen et nytt navn og begynner å huke av på listen for ting som er gjort, eller trykker på plusstegnet for å legge til ting i listen. Listene kan gjenbrukes igjen og igjen.

Du kan legge til prioritet og «må kjøpes»-attributter, med ikoner, egne bilder og avhukingsbokser. Appen kan liste opp datoer for når noe må gjøres, og du kan sette opp varsler og alarmer for hvert enkelt element i listen. Den vil også gi deg påminnelser om alarmer du har gått glipp av. Skal du slette elementer, sveiper du dem bort. Hvis du plutselig bestemmer deg for å ta backup av listen og sende den som e-post, kan du gjøre det med ett klikk. Den kan autosynkronisere flere enheter via iCloud, selv om det ikke anbefales å huke av på en fellesliste på flere enheter samtidig.

PS: Et godt alternativ er PackPoint, som også fins i Android-versjon!

Packing Pro

Format: iOS
Pris: Gratis, kjøp i app

Last ned til iPhone »