Tek.no

Test Apotek1-app

Apotek i lommen

Om det kiler i halsen eller du skal på ferie er dette appen for deg.

Audun M Solheim
29 Aug 2012 06:30

Format: iPhone og Android
Pris: Gratis
Terningkast: 5

Apotekkjeden Apotek1 har laget sin egen app. I motsetning til hva man kan frykte når en bedrift kommer med en egen app, er ikke dette bare skamløs reklame for apotekkjeden.

Apotek1-appen.

Denne appen fungeren nemlig glimrende. Her har utviklerne virkelig skjønt hvilket format de jobber med, og laget en app som ser delikat ut, er kjapp i bruk og er oversiktlig.

Aller viktigst er innholdet. Her kan du ikke bare bla gjennom produktene og se hvor nærmeste apotek ligger, men du kan for eksempel se pollen- og UV-varlsel, få nyttige tips til reisen og ikke minst søke gjennom en stor database med spørsmål og svar. Du kan også bla gjennom og lese om alskens forskjellige tilstander og sykdommer.

Alt dette blir presentert på en delikat måte, og du trenger ikke bruke flere trykk en absolutt nødvendig.

Skulle ulykken være ute, har du et eget punkt for førstehjelp som klart og konsist forteller deg hva du bør gjøre dersom ulykken er ute.

Vi har i grunn bare en liten ting å utsette på denne appen, og det er at den kunne låse seg dersom vi prøvde å navigere tilbake før en side var ferdig lastet, men dette la vi kun merke til de gangene nettforbindelsen var treg.

- Last ned til iOS
- Last ned til Android

Se også:

Les også
Essensielle apper til Windows Phone
Les også
Dette er de essensielle iPhone-appene
Les også
Dette er de essensielle Android-appene
annonse

Les også