TestUkens utvalgte apper til iOS, Android og Windows Phone

Her er våre utvalgte apper

Sjekk disse appene og ukens utvalgte mobilspill.

Ukens utvalgte apper

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

Flipboard

Format: iPhone/iPad og Android
Pris: Gratis

Du leser sannsynligvis nyheter på nett. Ikke det, sier du? Vel, du bruker sannsynligvis Facebook eller andre sosiale nettverk i det minste. I begge tilfeller bør du ha et forhold til Flipboard.

Flipboard.

Dette er en av de beste, om ikke den beste, appen for å lese nyheter på nett. Her kan du bla deg gjennom en mengde med interessant stoff på en enkel og leservennlig måte. Dette er noe av det nærmeste du kommer å lese på papir og bla fra side til side i den digitale verden.

Les mer om Flipboard her

Flipboard kan brukes til mer enn å lese nyheter, Her kan du også samle de fleste av dine sosiale nettverk og få presentert hva som skjer blant dine venner på en oversiktlig måte.

Nytt under panseret

Siden sist har Flipboard blitt oppdatert flere ganger med nye funksjoner.

Grunnen til at vi trekker frem Flipboard igjen nå, er muligheten for å lage egne magasiner i Flipboard. Du kan enkelt merke innhold du synes er interessant og lagre i ditt eget magasin. Slik kan du enkelt samle akkurat det innholdet du synes er spesielt interessant.

I tillegg kan du dele magasinene dine med andre. Her synes vi nok det er rom for forbedring. Vi fant nemlig ikke noen måte å dele et magasin direkte med en annen Flipboard-bruker på. Isteden må du sende en e-post eller melding på et sosialt nettverk for å sende en invitasjon til et magasin.

Videre kan du også la andre redigere magasinene dine. Slik kan man gå sammen om å fylle magasiner med interessant innhold.

Mye interessant lesestoff

Det er ikke alle som mener at innholdet i Flipboard speiler alle deler av nettnyheter like godt, men de fleste er enige om at det er mye interessant lesestoff som er samlet her.

Det er også kommet til en rekke andre forbedringer i Flipboard, som kommentering og en forbedret oversikt over ditt innhold og innstillinger, og flere innholdskilder.

Så lenge Flipboard fortsetter å fornye seg, vil vi fortsette å anbefale appen. I hvert fall så lenge de klarer å legge til nye funksjoner som faktisk er nyttige, og ikke minst uten at appens brukervennlighet drukner i for mange valg og funksjoner.

Last ned til iPad »
Last ned til Android »

På de neste sidene kan du lese om ukens mest kuriøse app og en app du bør styre unna. Sjekk også ukens spill!

Se også Amobils oversikter over essensielle mobilapper: