Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

TestSilverStone Sugo SG10

Kan være det beste valget for kompakte spillmaskiner

Du kan få plass til mye moro i det nye kompaktkabinettet til SilverStone.

Introduksjon

Det Taiwan-baserte selskapet SilverStone har i en lang årrekke levert stødige kabinetter i de fleste formfaktorer, og i dag skal vi kikke på et som kan huse den stadig mer populære micro-ATX-standarden.

Dagens testkandidat er i kategorien SFF – Small Form Factor – og sikter dermed etter å romme kraftig maskinvare i en mindre kasse. Slike systemer har hatt god vekst i løpet av de siste få årene, da det er mulig å bygge ganske habile systemer til tross for at kabinettet gjerne tar opp halve plassen til et tradisjonelt midi-kabinett.

Dette er SilverStones tiende revisjon av Sugo-serien, og har dermed fått navnet Sugo SG10. Den eldre broren SG09B gjorde det bra i test, og vi ser frem til å finne ut hvilke forbedringer SilverStone har gjort med kabinettet.

Foto: Torstein Sørnes, Hardware.no

Bla om til neste side, så kikker vi nøyere på hva Sugo SG10 kan by på »

Spesifikasjoner: SilverStone Sugo SG10-
MaterialerFront i aluminium, resten i stål
FargerSort
KjølemuligheterVenstre: 1 x 120 mm (Inkludert) og 2 x 80/92 mm Høyre: 1 x 80 mm Topp: 1 x 180 mm (Inkludert) eller 1 x 140 mm Bak: 1 x 120 mm (Inkludert)
Utvidelsesplasser12,7 eller 9,5 mm SlimLine optisk drev 2 x 3,5" 4 x 2,5"
Ekspansjonsspor4, opp til 33,8 centimeter i lengden
Støttede hovedkortMicro-ATX, Mini-ITX, DTX
Eksterne tilkoblinger2 x USB 3.0 Mikrofon og hodetelefon
StrømforsyningATX, opp til 18 cm
DimensjonerHøyde: 29,5 cm Bredde: 22,0 cm Dybde: 35,4 cm
Vekt5.8 kg
PrisCa. 900 kroner

SilverStone sendte produktet til test.