Tek.no

Test

Asus Eee Seashell 1008P

Asus Eee Seashell 1008P i all sin prakt

16 Aug 2010 15:00
annonse

Introduksjon

Nå som nett-PC-markedet har flommet over av modeller fra en utall produsenter er det stadig mer som skal til for å overbevise potensielle kjøpere.

Asus, som lenge har stått i spissen for utviklingen av nett-PC-er, er ikke de eneste som har forstått at utseende har mye å si for salgstallene også i dette markedssegmentet. Som konsekvens av dette må dagens testprodukt kunne sies å være mer spesiell i utseende enn de fleste.

Asus Eee Seashell 1008P Karim Rashid Collection er laget i samarbeid med Karim Rashid som er en designlegende. Dette samarbeidet har resultert i en datamaskin med et noe spesielt utseende, eller "Elegant Techno-chic Digi-wave design" som Asus selv kaller det.

Spesifikasjonsmessig likner 1008P på nett-PC-er flest, og naturlige konkurrenter vi har testet tidligere blir for eksempel Asus Eee Seashell 1005HA, Lenovo Ideapad S10-3, og storebror Lenovo Ideapad S12.

annonse

I følge Asus skal maskinen holde ut i hele 12 timer med begge batteriene. At det følger med to batterier er nok for å fri til flest mulig. Å drasse med seg et ekstra batteri er derimot ikke særlig praktisk. Vi gleder oss til å se om maskinen holder mål.

Les også