Tek.no

Test

Her er ukens anbefalte apper!

PicsArt

Bildekunst

Har du alltid drømt om å bli kunstner, men aldri gjort noe med det? Du er ikke alene, og mange har satset på at det fins en app som kan rakettstarte kunstnerkarrieren.

Picsart.

Bruker du litt tid på Facebook og Instagram, har du helt sikkert testet ut filtre som skal piffe opp bildene dine. Men resultatet avslører ofte det det er: Litt uskarpe, halvdårlige bilder som mangler både motiv og inspirasjon. Men det fins apper som lar deg plundre og fiffe opp bildene til de har blitt både ugjenkjennelige og skummelt nær noe som ikke alle vil kalle kunst, men det viktigste er at det ser ut som kunst. PicsArt har til og med litt kunst i navnet.

Når du starter appen, gir du den tilgang til kameraet. En pil forteller deg hvordan du kan sette i gang uten å rote deg inn i beundring av andres mesterverker. Så begynner du å skape. Det tar ikke lang tid før du skjønner hvorfor PicsArt har blitt en av de mest populære bildekunst-appene for smarttelefoner. Du kan velge mellom bilderedigering, å ta et nytt bilde, lage en collage eller å tegne. Velger du å tegne, kan du tegne på et bilde du har tatt, eller begynne å tegne på et blankt lerret og legge på effekter, rammer og bilder etter hvert.

Det er et vell av muligheter i appen. PicsArt har et enormt antall brukere du kan kommuniserere med, flere hundre redigeringsverktøy, du kan legge på tekst, tegne, male, lage rammer, importere gratis eller kjøpt clipart, og eksportere resultatene som videoer eller animerte gifer til ulike sosiale nettverk.

PicsArt

Format: Android, iPhone og Windows Phone
Pris: Gratis, kjøp i app

Last ned til Android » Last ned til iPhone » Last ned til Windows Phone »

Les også