TestPhilips 46PFL5007T

En god TV som ikke alltid samarbeider

Vi tester en LED-TV fra mellomklassen til Philips.

Design

Philips har i år lansert en rekke nye LED-TV-er og vi har nå hatt 46-tommeren Philips 46PFL5007T inne til test. Dette er en modell som ligger omtrent midt i produktspekteret av TV-er fra Philips.

I 5000-serien finner du 32-tommeren 32PFL5007T, 40-tommeren 40PFL5007T og 46-tommeren som vi har fått lånt fra Philips. Ønsker du en større TV-modell fra Philips, kan du for eksempel ta en titt på 5500-serien og 55-tommeren 55PFL5507T. Av disse størrelsene er det altså 46-tommeren vi har inne til test.

Design

Etter å ha pakket ut Philips-TV-en tok vi en nærmere titt på den. Philips har med denne modellen kommet med en grei og stilren design. Rammen rundt TV-en har på fronten fått en list i børstet aluminium.

Aluminiumen på rammen gjør at TV-en ser mer påkostet ut enn mange av konkurrentenes TV-modeller i det samme prissjiktet. I det samme prissjiktet bruker de fleste av konkurrentene gjerne rammer i ren plast. 47-tommeren Panasonic Viera TX-L47ET5Y er et eksempel på dette.

Philips fortsetter også med sine avrundede hjørner i designen. TV-en har dermed et mykere design enn mange av konkurrentene. De fleste modellene til for eksempel Samsung eller LG har ofte helt vinkelrette hjørner.

De avrundede hjørnene finner du også igjen på foten av TV-en. Foten har fått en farge som matcher rammen rundt TV-en, men her er det brukt blank plast. Ferdig montert på foten kan TV-en dreies omtrent 20 grader i hver retning, så for de som vil ha denne TV-en stående på foten vil dermed kunne ha litt fleksibilitet til å dreie TV-en litt om man blir sittende litt ute til sidene.

Bli med til neste side, og les mer om brukervennlighet og tilkoblinger.