Tek.no

Test Ukens app-anbefalinger

Her er ukens anbefalte apper!

Shutterstock

B612

Selfie-sjefen

Nå gjelder det å ta en haug med selfier før siste rest av brunfargen forsvinner, tenker du kanskje. Med selfieappen B612 kan du ta den tida du trenger.

For det første ble det kanskje ikke så mye brunfarge å spore etter hele Norges bergenssommer. Dessuten er det bare å legge tjukt på med hva du vil i ettertid. Appen med det underlige navnet B612 (en stjerne i romanen «Den lille prinsen») har enorme mengder filtre, og et par uvante funksjoner i tillegg.

Er du som meg, tar du heller bilde av et tilfeldig kosedyr enn å belemre andre med et bilde verken du eller noen andre har glede av. Men siden selfies har blitt den nye folkesykdommen, trenger man apper som lindrer en selv og andre, selv om B612 nok ikke er en kur. Den er nok heller smittebærende, med sin gjennomtenkte utforming og mange muligheter.

Når du starter appen, ser du deg selv med et standardfilter, men du kan raskt velge ett som bokstavelig talt setter deg i et bedre lys ved å sveipe mot venstre til du finner noe du liker. Og det gjør du nesten garantert. Deretter velger du om du vil ha uklar bakgrunn, såkalt liten dybdeskarphet. Så er det bare å strekke ut hånda og berøre skjermen hvor som helst for å ta bilde, eller bruk timeren. Holder du litt på skjermen, kan du ta små videosnutter som vises samtidig i en collage.

B612

Format: Android, iOS og Windows Phone
Pris: Gratis

Last ned til Android » Last ned til iOS » Last ned til Windows Phone »

Les også