Tek.no

Test

Fujitsu Siemens Scaleo Home Server 1900

10 Nov 2008 15:30

Innledning

Markedet for lagringsløsninger har formelig eksplodert de siste årene. Mens det før var nok med en liten eksterndisk til husets eneste PC, er det nå blitt stadig vanligere med flere maskiner i huset som alle må ha tilgang til de samme filene.

Det har dessuten kommet en hel del andre produkter som for eksempel mediespillere og konsoller, som også har behov for tilgang til en sentral lagringsplass.

Det finnes i dag mange ulike typer lagringsløsninger for hjemmet, og Microsoft vil naturligvis ikke gå glipp av sin del av kaken. I november 2007 slapp Microsoft sin første versjon av Windows Home Server, et serveroperativsystem basert på Windows Server 2003. I dag tester vi en Windows Home Server fra Fujitsu Siemens: Fujitsu Siemens Scaleo Home Server 1900 1 TB. Dette er en server med 1 Terabyte harddiskplass som kan mye mer enn å bare lagre filer.

Testen er utført og skrevet av Björn Endre fra Sweclockers.com. Som et ledd i et redaksjonelt samarbeid er den oversatt og tilrettelagt for Hardware.no.

Les også