Til hovedinnhold
TestJamie Olivers Recipes

Bli sjefskokk med mobilen

Jamie Oliver sprer det glade budskap i denne appen.

Format: iPhone og iPad
Pris: Gratis grunnversjon med mulighet for å kjøpe mer innhold

Jamie Oliver presenterer matlaging på en måte de som appellerer til mange, noe som gjenspeiler seg i denne appen.

Jamie Oliver.

Oppskriftene, er lekkert presentert med både bilder, oversikt over hva slags kjøkkenutstyr du trenger og bilder for hvert trinn.

Som sett på TV

I tillegg kan du se informative og svært delikate videoer som forklarer hvordan du skal utføre forskjellige oppgaver på kjøkkenet, for eksempel hvordan hakke løk som Jamie Oliver. Den tekniske kvaliteten er svært god, og selv om du kan mene hva du vil om Jamie Oliver så er det ikke uten grunn at han har gjort suksess på TV-ruten.

Det er kun en håndfull oppskrifter som følger med i gratisversjonen, men du har mulighet til å kjøpe oppskriftspakker i flere kategorier. Selv om vi kunne ønsket oss enda større utvalg, er det svært positivt at det innholdet du faktisk finner er gjennomført og av høy kvalitet.

Jamie Oliver har ikke bare satt signaturen sin på denne appen og latt den seile sin egen sjø, her bygger han opp sin egen merkevare gjennom å levere kvalitet også på mobilen.

Når både presentasjon og innhold er på topp, er det ikke tvil om at dette er en av de bedre appene for deg som er sulten på noe godt.

Terningkast: 6

- Last ned til iPhone

Her finner du alle våre app-tester

Se også:

annonse