TestAplusCase Touch CS-777

Ekstra kjølig kabinett med en kul touch

Men det har klare svakheter.

Introduksjon

Det er mange som setter pris på å kunne mate maskinvaren sin med en solid dose kald og frisk luft. Men skal du få til dette trenger du mange vifteplasser, noe slett ikke alle kabinetter kan by på.

AplusCase er et friskt pust i markedet, med kabinetter som virkelig ikke holder tilbake på kjølemulighetene. Vi har tidligere testet et kabinett fra AplusCase som heter CS-802B. Dette kabinettet hadde mye kjølepotensiale, men bommet litt på målgruppen.

I dag har vi et kabinett som heter Touch CS-777 på testbenken. Det er ingen åpenbar forklaring på siste delen av navnet på dette kabinettet, men touch-delen kommer av sirklene du ser på toppen av produktet. Disse er knapper som styrer de medfølgende viftene, og lyset i dem.

Rent bortsett fra touch-funksjonaliteten er det også gode kjølemuligheter som skiller AplusCase Touch CS-777 fra mengden. Nesten hele venstre sidedør består av vifteåpninger, så her burde det være muligheter for gode temperaturer. Øvrige spesifikasjoner finner dere her:

Spesifikasjoner -
Materialer Plast og stål
Farger Sort
Vifter 4 x 120 mm inkludert 8 x 120 mm ikke inkludert
Ekspansjonsspor 8 stykk, festet med tommelskruer
Støttede hovedkort ATX micro-ATX mini-ITX
Eksterne tilkoblinger 1 x USB 3.0 2 x USB 2.0 1 x e-SATA Mikrofon og hodetelefon
Strømforsyning Plass til én, nederst i kabinettet
Dimensjoner Høyde: 49,5 cm Bredde: 22,1 cm Dybde: 52,0 cm
Pris Fra 998 kr

Med en prislapp på nesten 1000 kr befinner dette kabinettet seg i et segment med veldig hard konkurranse. Det er derfor helt avgjørende at funksjonene er nyttige og byggkvaliteten er god for at dette kabinettet skal imponere oss. Bli med på neste side for en nærmere inspeksjon.

Takk til Maxpoint som sendte produktet til test.