Tek.no

Test Ukens utvalgte apper

Dette er ukens apper

Se hvilke apper vi anbefaler. Og en vi ikke anbefaler.

annonse

Send Anywhere

Vi i Tek-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder «søppel» plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna.

Her er ukens app-anbefalinger:

Send Anywhere

Format: iPhone, PC og Android

annonse

Pris: Gratis

Har du problemer med å sende av gårde ditt siste filmatiske mesterverk? Ikke nå lenger. Du kan sende det rett fra smarttelefonen!

Ferievideo-appen

Du har vært på ferie, og selvsagt bombarderte du slekt og venner på Facebook med allslags oppdateringer om hva du spiste til frokost, «førlunsj», lunsj, «etterlunsj» osv. i det uendelige. De verst rammede fikk postkort med et lettkledd eksemplar av lokalbefolkningen i solnedgang. Og du filmet så mye det var plass til på mobilen, så kopierte du det over på PC-en og filmet noen timer til. Først så var det den lange flyturen til Alicante. Selv etter knallhard redigering, der du bare har tatt med det aller, aller viktigste, sitter du igjen med en time uvurderlig materiale. Du aner raskt at dette ikke går an å sende som MMS. Ikke e-postvedlegg heller. Da sitter du igjen med enten 1: Skjegget i feriefilmpostkassa, 2: Å sende noen artige bilder av en gatemusikant med apekatt, eller 3: Send med Anywhere. Med denne appen kan du vidersende uutholdelig lange sekvenser av restaurantbesøk og avslapping i hotellets bassengområde, samt et par «puss» du spilte reisefølget i beste Emil-stil. Du redigerer ferdig langfilmen, åpner appen og velger fila du vil dele. Så genereres en tallkode (eventuelt en QR-kode) du sender den uheldige mottakeren, som ser seg tvunget til å åpne den i appen eller på Send Anything-nettsiden. Verre var det ikke! Jo, for den som tar imot, kanskje.

annonse

Last ned til iPhone » Last ned til Android »

Les også