Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Test

BenQ W600

Introduksjon

For litt over én måned siden publiserte vi en større projektortest. Vi lovet da en å følge opp med flere aktuelle modeller, og i dag er det et bidrag fra BenQ som skal frem i lyset.

BenQ er dypt inne i flere segmenter som på en eller annen måte innebærer et digitalt bilde. Det er i all hovedsak snakk om projektorer og LCD-skjermer. Vi har tidligere kikket på en projektor fra BenQ, men i dag er det snakk om noe litt kvassere.

Dagens testmodell heter W600. Det er en HD-klar enhet med oppløsningen 1280 x 720 piksler. Projektoren skilter med DLP-teknologi, som stammer fra velkjente Texas Instruments. Videre kan BenQ skilte med en rekke gode tilkoblinger, og gode funksjoner som automatisk keystone, fin lysstyrke og tilsynelatende god kontrast.

Det hele koster ikke avskrekkende mye, til å være en HD-klar projektor. Vi tar en nærmere kikk – er dette et billig og godt innpass til et HD-klart bilde?

Takk til MPX som lånte ut projektoren til test.