Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Test

Ace of Sweden Edge 3200

Introduksjon

Nøyaktig hva som går av de blå-gule folkene på feil side av grensa vet vi virkelig ikke. Det er derimot ikke til å kimse av at de har markert seg den siste tiden, med solide og prisgunstige komponenter. Det første som kommer inn i hodet mitt er kabinettet R2 fra Fractal Design, og ikke minst spillmusen Naos fra Minoix.

Et nytt merke er nå kommet opp, og satser også her til lands. Det er snakk om Ace of Sweden, et utskudd fra produsenten Colorcase. Som så mange andre produsenter på markedet har de satt fokus på eksterne produkter, samt strømforsyninger og kabinetter.

Nok om Ace, i dag vil jeg introdusere dere for musen Edge 3200. Her er det kjørt på plass en rekke finesser som skal gjøre den spesielt egnet for spilleren. Vi snakker om en meget høy oppløsning, vektjustering, utskiftbart grep, høydejustering og en rekke funksjonsknapper.

Takk til Ace Of Sweden som sendte produktet til test