Tek.no

Test

Dette er ukens apper

En av appene denne gangen er laget i Norge.

30 Aug 2015 08:00

Tripwolf

Ulv i reiseklær

Sauebøndene i Østerdalen vil nok ikke ta i denne appen med dobbeltløpet hagle, men for andre som er glupske etter turer, er den interessant.

Hvis du planlegger å reise et sted, er apper noe av det første du bør tenke på. Få ting er mer irriterende enn å bryte ut når du kommer hjem: «Var det et skjevt tårn i Pisa? Det må ha veltet, for jeg så ikke noe til det!» Eller: «Eiffeltårnet? Pokker! Da burde de jo ha kalt det Paristårnet!»

Tripwolf er en rakker til å la brukerne diskutere reisemål, og til å organisere turer ved hjelp av tips fra reiseskribenter og globetrottere. Når du starter appen, sveiper du deg raskt gjennom introen, som forteller deg at du kan velge mellom 500 destinasjoner, at du kan planlegge din neste tur, at alle kartene du laster ned, er tilgjengelige offline, og at du kan lese flere tusen anmeldelser av steder i verden, slik at du kan oppdage de fineste stedene i verden. I reisebloggen får du tips til destinasjoner og generelle reisetips, som hvordan du bør pakke og hva du bør og ikke bør ha med.

Appen viser deg først et sted i nærheten av der du er, og du får tilbud om å laste ned guide til stedet. Hvis du vil søke på et annet sted, trykker du på forstørrelsesglasset og søker blant tusenvis av destinasjoner. Søker du på en by, vil du i tillegg få opp steder i nærheten av byen, og tips til andre byer i det aktuelle landet. Du kan sortere attraksjoner etter type, popularitet og avstand fra stedet du er. Det dukker også opp spesielle tilbud om guidede turer, turistbusser osv. Når du går gjennom guiden, kan du legge til interessante steder og attraksjoner til reisen du planlegger. Guidene er ikke gratis, en by koster gjerne en tier, mens et land koster 49, men du kan sjekke ut guidene gratis i en time før du bestemmer deg for om du vil kjøpe. Du kan også kjøpe ubegrenset tilgang til alle guider.

Når du er kommet fram til bestemmelsesstedet, kan du søke fritt i kartet for byen du er i, og når kartet er lastet ned, vil det ikke påløpe ytterligere kostnader for databruk.

Tripwolf

Format: Android, iPhone og Windows Phone
Pris: Gratis, kjøp i app

Last ned til Android » Last ned til iPhone » Last ned til Windows Phone »

Les også