TestCM Storm Trigger

Tungt, solid og mekanisk

Dette spilltastaturet har det meste vi ser etter.

Introduksjon

Mekaniske tastatur har det siste året nesten tatt over hele markedet for spilltastaturer. De fleste som er ute etter et nytt tastatur i arsenalet sitt velger å gå for mekaniske brytere, og når det er flere å velge mellom kan det være vanskelig å vite hvilket som er bra til hva slags bruk.

For to uker siden testet vi Qpad MK-85 og MK-50 som var utstyr med Cherry MX Red-brytere. I fjor prøvde vi ut Cherry MX Blue-brytere på Qpad MK-80. Denne uken fikk vi tilsendt CM Storm sitt nye tastatur, Trigger, med Cherry MX Black-brytere.

Spesifikasjoner: CM Storm Trigger -
-
Mekaniske brytere Cherry MX Black
Livslengde 50 millioner tastetrykk per knapp
Lysfunksjoner Tre nivåer med lysstyrke, pulserende modus samt modus for lys på kun WASD-knappene.
Tilkobling Én mini-usb for tilkobling til datamaskinen, To USB-kontakter.
Kabel Separat 1.8 meters flettet kabel
Tillegg Fire oransje tastehetter og verktøy

La oss først ta for oss tastaturet i sin helhet, før vi går ned på detaljnivå og diskuterer de ulike bryterne. CM Storm Trigger er CM Storms nyeste tastatur, og har det meste en spiller bør trenge. Bakbelyste, mekaniske taster, en håndfull makroknapper og 64 kilobyte med lagringsplass. Lagringsplassen brukes for å lagre profiler og knappeoppsett direkte på tastaturet, slik at du kan koble det til hvilken som helst datamaskin, og alltid ha knappeoppsettet du liker.

Tastaturet er utført i ru, svart plast på sidene, og overflaten rundt tastene har en grå, litt glattere, plastfinish. Gummiføttene under kombinert med en solid vekt på over én kilo gjør at tastaturet sitter som støpt til skrivepulten. F-tastene er klart merket med spesialfunksjoner, hvor F1 til F4 er forbeholdt lysregulering.