Til hovedinnhold
TestBuddhify

App-meditasjon på farten

Endelig kan du få kontakt med ditt indre jeg.

Buddhify.

Format: iPhone og Android
Pris: 6,-

Etter alt maset om alternativ medisin, og slitsomme turer til treningsstudioet, trenger du kanskje å slappe av litt. Da kommer appen Buddhify til unnsetning.

Vi skal innrømme at meditasjon ikke er vår sterke side. At vi ikke nådde nye bevissthetsnivåer er nok derfor like mye vår som appens skyld.

Buddhify er nemlig en stilig og delikat app. Utformingen passer mobilskjermen som hånd i hanske med ett unntak: den vises alltid i liggende modus uansett hvor mye du snur og vender på telefonen. Det er ikke noe ved innholdet som vises som skulle tilsi at du er nødt til å bruke liggende format for maksimalt utbytte, så akkurat dette forstår vi ikke helt.

Hallo? Hallo?

Her kan du velge mellom meditasjon til enhver situasjon. Hvis du vil meditere mens du trener kan du gjøre det, eller hvis du vil meditere mens du er på reise kan du velge det. I tillegg kan du velge mellom fire forskjellige «smaker» meditasjon, alle sikkert kjent for de innvidde allerede.

Neste trinn er da å laste ned lydfilen for denne meditasjonskombinasjonen. Hver lydfil starter med en liten forklaring før meditasjonen setter i gang.

Du har også en oversikt som viser hvor langt du er kommet med buddhifiseringen din.

Det vi savner er mulighenen til å kunne laste ned alle lydfilene på forhånd, og å se hvilke lydfiler du allerede har lastet ned.

Bortsett fra dette liker vi Buddhify. Appen har glimt i øyet samtidig som den er seriøs nok.

Buddhify passer nok best for deg som er lite til middels bevandret i meditasjon. Vi antar de som er på de øverste nivåene kun ser på mobilen som et forstyrrende element på reisen til sitt indre og sparer de seks kronene denne appen koster.

Terningkast: 4

- Last ned til iPhone
- Last ned til Android

Her finner du alle våre app-tester

Se også:

annonse