Til hovedinnhold

Besøk Norge på mobilen

Enten du bor i en by, på landet, på fjellet eller ved kysten i vårt langstrakte fedreland kan du få bruk for mobil-appen til Visit Norway.

Via GPS-lokasjon kan du finne spisesteder, overnatting, attraksjoner, butikker, muséer, ekskursjoner, parker og mye annet med kun et par tastetrykk på mobilen.

Det kan kanskje inspirere til en tur opp av sofaen hvis du er hjemme, eller hjelpe deg med å finne hotell, restaurant og noe å gjøre hvis du er på reise.

Enkelt å navigere
Vi har brukt app-en fra Visit Norway mest på en Android-mobil, men den finnes også til iPhone.

Brukergrensesnittet er ryddig og oversiktlig, med forståelige menyer.

På startsiden kan du velge "Overnatting", "Se og gjøre" eller "Hva skjer" - eller velge noe fra hovedmenyen. Der finner du: I nærheten, Reisemål, Anbefalt og Favoritter.

Trykker du for eksempel på "Se og gjøre" får du frem flere kategorier, som Sport og aktiviteter, Shopping eller Mat og drikke. Klikker du videre kommer du til for eksempel butikker, spisesteder eller kunstutstillinger som ligger i nærheten.

Nyttig app
Visit Norway-applikasjonen er kanskje til mest nytte når du er på en ukjent plass, men hvis du bor i en stor by er dette også en utmerket måte å bli obs på hva som rører seg i byen.

Du finner gode beskrivelser for alle restauranter, overnattingssteder eller aktiviteter, så du har gode muligheter til å finne ut på forhånd om det er noe som passer for deg.

Last ned Visit Norway
Dette er en app som helt klart fortjener en plass på mobilen. Du vil neppe bruke den daglig, ei heller ukentlig, men de gangene trangen melder seg for å finne på noe er Visit Norway et utmerket opplslagsverk for å finne ut hva som skjer der du er.

Mobilapplikasjonen er gratis og kan lastes ned fra Android Market - dersom du har en Android-mobil - eller fra Apple App Store hvis du har en iPhone.

Trill terningen på Visit Norway-appen

AppLista: Se hvilke mobil-apps nordmenn elsker

Mer om
annonse