Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Test

Corsair HS1

Innledning

Da Corsair fortalte oss om HS1 ble vi tatt på sengen. Gareth Ogden, Technical Marketing Manager, hadde riktignok fortalt oss at Corsair hadde tenkt å satse på et helt nytt område, men det var ikke akkurat lydprodukter vi hadde sett for oss. Men, det var lydprodukter det var og første produkt ut her her altså hodesettet HS1.

Fra før av har også Corsair beveget seg bort fra sitt kjerneområde, nemlig minnemoduler, til slikt som kjølere, strømforsyninger, SSD-enheter og kabinetter. Og der kommer vi til noe som nesten irriterer oss litt, Corsair gjør det alltid bra på nye produktområder.

Takk til Corsair som sendte oss produktet til test.