Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Test

Handshoemouse

Introduksjon

Det siste tiåret har det vært satt fokus på musearmsrelaterte plager, tiden har gått sin gang og man har man stadig konstruert bedre og bedre ergonomiske produkter. Vi har tidligere sett på et par av Rollermouse sine alternativer til den konvensjonelle musepekeren, og blitt særs fornøyd.

Denne gangen skal vi derimot ta en nærmere kikk på et produkt som er en mer naturlig erstatning for den konvensjonelle musepekeren, ene og alene fordi den bygger på det samme prinsippet. Handshoemouse, noe som forøvrig er det hele og fulle navnet på dette produktet, er regelrett en enorm musepeker der absolutt hele hånden din hviler på samme enhet.

Litt moro må vi ha

Enheten er utviklet sammen med Erasmus University Hospital Rotterdam, Nederland, og skal passe like godt som en hanske. I likhet med hansker kommer også musen i forskjellige størrelser, small, medium og large. Hvilken størrelse som passer for deg kan du enkelt finne på produsentens hjemmesider. Undertegnede har hender som tilsa størrelsen medium, og det er dette produktet vi i dag skal ta en nærmere kikk på!

Takk til Ergonomi.no som sendte produktet til test