Tek.no

Test

Accent HT-400

Espen Røvik Larsen
16 Okt 2004 13:26

Innledning

Accent HT-400 er et kabinett ment for å plasseres i stereobenken, der det gjør seg aller best. Utseendet minner nemlig veldig om et eller annet kvalitetsprodukt kjøpt hos Hi-Fi-klubben. Det fåes også i flere farger for å kunne matche dine andre lyd- og bildeprodukter i hjemmekinoen. Accent leverer HT-400 i svart, sølv og gull - alle sammen i lekkert, børstet aluminium. Sistnevnte farge er dessverre ikke tilgjengelig på det norske markedet ennå.

Et kabinett må ikke bare se bra ut og passe inn i stuen for å bli stemplet et HTPC-kabinett. Det må også ha funksjonalitet som gjør det brukervennlig for mor. HT-400 ligner en ganske vanlig DVD-spiller av uvanlig (stor) størrelse, og har et vindu i front der det er ment å montere en tekstskjerm bak. Svært lite sier at dette virkelig er en datamaskin, og brukerterskelen er svært lav.

Med HT-400 får du også, om du kjøper fra Microplex, levert med både VFD-display og en meget hendig fjernkontroll. Dette kabinettet er dermed en meget god start på en ekte HTPC for stuen.

Vi takker Microplex.no som sendte oss kabinettet til testing.

Les også