Tek.no

Test NorSlekt

Finn din rike onkel i Amerika

NorSlekt er appen for deg som vil finne ut mer om røttene dine.

Audun M Solheim
28 Okt 2012 07:00

Format: iPhone/iPad
Pris: 28,-

Slektsforskning er i vinden med jevne mellomrom, og det er derfor ikke rart at det finnes apper også for dette.

NorSlekt.

NorSlekt er som det ligger i navnet en norsk app for deg som driver slektsgranskning eller er interessert i dette.

App-formatet skulle i utgangspunktet gi alle muligheter for å lage en interessant og nyttig app for slektsforskning. Dessverre har utviklerne av NorSlekt langtfra tatt den helt ut, og i prinsipp så er alt du får en liste med bokmerker til forskjellige ressurser på nett.

Dette kan være vel og bra det, og du får også en utførlig beskrivelse av hva de forskjellige ressursene kan tilby av informasjon. NorSlekt kan med andre ord gi deg en god start for å innhente informasjon til slektsgranskningen din.

Stiv pris

Vi synes allikevel at 28 kroner er en stiv pris å betale for noe såpass enkelt, selv om vi blir opplyst om at inntektene går til oversettelse av en bok for slektsgranskere.

At appen har en notatfunksjon tar vi med mest i parentes. Sannsynligvis har du allerede en eller flere notatprogrammer på mobilen din, selv om mulighet til å legge til GPS-koordinater og bilder til notatene er et pluss her.

Det er ikke noe galt med NorSlekt, den er enkel og oversiktlig å bruke. Du må bare være klar over hva denne appen gjør at hva den ikke gjør.

Terningkast: 3

- Last ned til iPhone

Her finner du alle våre app-tester

Se også:

Les også
Essensielle apper til Windows Phone
Les også
Dette er de essensielle iPhone-appene
Les også
Dette er de essensielle Android-appene
annonse

Les også