Tek.no

Test Apper til Android og iOS

Se ukens utvalgte apper

Vi har testet handleliste-apper, og funnet frem til et skikkelig kult spill til mobilen din.

Shutterstock / 160661291

Ukens utvalgte apper

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten. Denne uken har vi testet dagligvareapper.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte

Ukens anbefalte:

MinMeny

Format: iPhone og Android
Pris: Gratis

Er du av typen som stadig må tilbake på butikken fordi du har glemt noe? Melk og brød går kanskje greit å huske, men for muskatnøtt eller vaniljestang trenger vi lister, lapper og kruseduller på håndbaken.

Dagligvarehandelen hjelper gjerne til med dette problemet, og flere av kjedene har laget egne huskelapp-apper. Slik kan de også feste sitt grep om våre lommebøker.

Meny er intet unntak og har laget MinMeny, en handleliste-app som gir deg handeliste, tilbud og oppskrifter.

MinMeny.

Ukens middagsmeny

I tillegg til å kunne legge inn varer ved oppslag på navn, kan du enkelt legge inn varer ved å skanne strekkoden.

MinMeny har også en rekke oppskrifter hvor du kan legge til ingrediensene du trenger. Meny har forstått at middagshandlingen kan være utfordrende på kreativiteten, og hjelper deg med å komponere ukens meny.

Alle varene legges til i en handleliste, som du kan sortere etter hvor varene befinner seg i butikken eller etter oppskrift.

Vi vet hva du handlet i fjor sommer

Gjennom å logge deg på som Trumf-medlem i appen kan du få opp kjøpshistorikken din og slik sett få oversikt over de varene du kjøper mest ved å logge inn som Trumf-medlem. Da har du en nesten ferdig utfylt handleliste. Litt Storebror-ser-deg-følelse, men det kan jo være nyttig for noen. Selv skulle vi vel ønske det var litt mindre is, chips og dipp på den lista!

Manglende delingsmuligheter og prisinformasjon

Handelisten kan deles med SMS eller e-post. Det er jo litt rart da at når man lager en app, så burde jo listen kunne deles med andre brukere av appen. Dette gjør at mye av vitsen faller bort dersom en hustand skal planlegge innkjøpene sammen.

I tillegg mangler appen prisinformasjon.

Summa summarum er MinMeny en av de bedre matvarekjede-appene - både på funksjonalitet, utforming og nytteverdi. Et godt alternativ til huskelappen!

Last ned til iPhone »
Last ned til Android »

På de neste sidene kan du lese om ukens mest kuriøse app og en app du bør styre unna. Sjekk også ukens spill!

Les også