Tek.no

Test

Chieftec Nitro Series 750 W

30 Juli 2010 15:27

Introduksjon

Jeg har nå testet strømforsyninger for hardware.no i snart 4 år. Lenge var dette det eneste jeg jobbet med, men slik er det ikke lenger. Den første strømforsyningen jeg kjøpte meg privat var fra Chieftec, med et komplett uforståelig modellnummer. Den fulgte riktig nok med et kabinett, den gangen det var vanlig.

Mye, virkelig mye, har skjedd siden den gangen. Strømforsyningsmarkedet har vokst til en størrelse jeg selv ikke kan fatte, selv jeg som fort berører brorparten av det som treffer det norske markedet hvert år. Når vi besøkte Chieftec under Cebit-messen tidligere i år kunne vi se en rekke strømforsyninger som var klare for lansering, og nå er et testprodukt på plass.

I dag skal vi ta en nærmere titt på den nye Nitro-serien. Her satses det bredt, hele 10 modeller dekker spekteret helt fra 350 til 1200 watt. I dag skal vi ta en nærmere titt på den modulære modellen med 750 W under panseret. Her skal effektiviteten ligge et sted mellom 85 % og 90 %, og prisen ser ikke ut til å være så gal. Bli med meg videre, så ser vi hva den er god for!

Takk til Chieftec som sendte strømforsyningen til test.