Tek.no

Test LG 55LM760

LGs designbombe er en fryd for øyet

Men noen har jobbet godt for at den skal føles billig.

Roy Arne Christiansen, Hardware.no
27 Okt 2012 10:00
annonse

Design

Samsung og LG er to store giganter i TV-verden, og begge har modellserier med fokus på design og høy gadget-faktor. Vi har tidligere testet designbomben UE55ES8005 fra Samsung, og nå er det den «rammeløse» LED-TV-en LG 55LM760T som skal opp på testbenken.

Denne modellen ligger like under de mer utstyrte modellene LG 55LM860 og LG 55LM960. Dagens kandidat finnes i størrelsene 42-tommer, 47-tommer og 55-tommer, og det er den største av disse vi nå skal teste.

Design

Med sine rene linjer og stilig design er ikke dette en TV som vil skjemme en vanlig stue. TV-en har en heldekkende blank overflate som er pakket inn av en tynn helstøpt aluminiumslist.

Ikke stor ramme på denne TV-en.Foto: Roy Arne Christiansen, Hardware.no

Mer

Når TV-en er slukket har du inntrykket av at panelet går helt ut til den millimetertynne aluminiumslisten. Men slik er det egentlig ikke, panelet er nemlig rammet inn bak den heldekkende fronten, så bildet på skjermen blir dermed litt mindre enn du har inntrykk av før den slås på.

annonse

Den heldekkende fronten i plast er en liten nedtur. Når vi monterte TV-en på foten merket vi at den beveget litt på seg i flere retninger, akkurat som om at den er litt for liten i forhold til aluminiumslisten som pakker den inn.

Bordfoten til TV-en.Foto: Roy Arne Christiansen, Hardware.no

Foten til TV-en syns vi i tillegg var litt kjip. Denne er laget av veldig lett plast med en blank kromfarget overflate.

Selv om designen er minimalistisk og flott, sitter vi igjen med en dårlig plastfølelse. Kvalitetsintrykket er dermed litt lavere enn hva du forventer med en TV i denne prisklassen.

Bli med til neste side, og les mer om brukervennlighet og tilkoblinger.

Les også