Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Test

M4A89GTD PRO/USB3

Innledning

AMDs AM3-prosessorer leverer god ytelse til gunstige priser. Billigste modell koster i skrivende stund fra snaue 300 kroner, mens AMDs toppmodell har en prislapp på snaue 1400 kroner.

  • Se hele prisoversikten for AM3-prosessorene i prisguiden.

Under Cebit lanserte AMD 890GX-brikkesettet. Dette har selvsagt støtte for det som finnes av AM3-prosessorer, og er kombinert med DDR3-minne og integrert grafikkort et spennende brikkesett for dem som ønsker å ha et AMD-hovedkort som varer en stund. Brikkesettet er dessuten det første brikkesettet som leverer støtte for SATA 6 Gbit/s.

Dagens testeksemplar er fra Asus, nærmere bestemt Asus M4A89GTD PRO/USB3. Vi sjekker hva det nye brikkesettet er godt for!

Takk til Asus som sendte hovedkortet til test.