Tek.no

Test

Tiger Woods PGA Tour 12 (PS3 X360)

Det er fristende å dra frem køller, baller og hull når det skal skrives om Tiger Woods, og det er ikke på grunn av at vi snakker om det som har vært verdens klart beste golfspiller de siste 10-15 årene.

Sladrete elskerinner og sinte koner

Neida, Tiger har hatt det tøft utenfor banen den siste tiden. Glansbildet ble avslørt som en utro løgner av dimensjoner, og han har ikke akkurat briljert på det grønne gresset siden. I spillene hans er det imidlertid ingen sladrete elskerinner og sinte koner, ei heller en presse som maser i øst og vest. Her kan Tiger konsentrere seg om å spille seg opp igjen, uten noen forstyrrelser.

Kjapp oppfølger

Det er ikke lenge siden det forrige Tiger Woods-spillet kom ut, og da er det ikke vanskelig å forstå om noen er skeptiske til Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters. Jeg synes imidlertid dette er verdt et kjøp, spesielt om du er glad i sporten. Karrieredelen er innbydende og avhengighetsskapende. Selv om den kunne vært noe dypere, er det moro å gå fra amatør til vinner av selveste US Masters. Man føler hele tiden fremgang, og at man når delmål, da er det ekstra deilig å kunne ikle seg den grønne jakka på slutten.

Tiger på sitt beste

Nå kan man også ha med seg en caddie ute på gresset, noe som er positivt for både nybegynnere og veteraner. Han foreslår ulike slagtyper for deg, basert på risiko og ferdigheter, og utvikler seg sammen med din golfer. Det er flott å kunne ha noen å «prate» med når man går rundene, samtidig som caddien gir totalopplevelsen et mer autentisk preg – du bruker rett og slett urealistiske hjelpemidler mindre. Tiger Woods er med andre ord nok en gang på sitt beste, det være seg i spillform.

Dom X360 / PS3: 8/10 SVÆRT GODT

Les hele anmeldelsen av Tiger Woods PGA Tour 12 på Gamer.no

Les også
Anmeldelse: SSX (PS3): Gyv laus på dødsbakken
Les også
Anmeldelse: Grand Slam Tennis 2 (PS3): Finn frem pannebåndet!
Les også
Anmeldelse: Pro Evolution Soccer 2012 (PS3/X360): Er dette spillet bedre enn FIFA 12?
Les også
Anmeldelse: Football Manager 2012: Hjelp meg! Jeg er hekta
Les også
Anmeldelse: FIFA 12: Mer realistisk enn noen gang
Les også
Anmeldelse: NHL 12 (PS3/X360): Dette spillet er større enn ishockey
Les også
Worms inntar golfbanen
Les også
Kommentator fikk sparken fra fotballspill
Les også
Blir mai årets spillmåned?
Les også
Swarm (X360 / PS3)
Les også
Motorstorm: Apocalypse (PS3)
Les også
Disse spillene kommer i april
Les også
Crysis 2 - Fremdeles skarpladd
Les også
TEST: Pro Evolution Soccer 2011 3D
Les også
Anmeldelse: Test Drive Unlimited 2
Les også
Anmeldelse: Bulletstorm
annonse

Les også