TestGule Sider

Gule Sider-appen er blitt enda bedre

Nå får du full funksjonalitet på de fleste telefoner.

Format: iPhone og Android
Pris: Gratis

Med iPhone i lomma har du lenge kunnet se hvor Facebook-vennene dine befinner seg med Gule Sider-appen. Endelig har Eniro oppdatert appen og gitt også Android-brukerne full funksjonalitet.

Gule Sider.

Du har også såkalt Street View. Her får du se bilder fra stedet du søker etter, nesten som om du hadde gått rundt på gaten selv. Sliter du med å følge navigasjonen frem dit du skal, kan du altså bruke Street View for å finne veien.

App med masse rart i

Fra før har denne appen masse annen nyttig funksjonalitet. Det viktigste er naturligvis den tradisjonelle telefonbok-funksjonaliteten, altså at du kan finne telefonnummer og adresse, eller eventuelt finne et firma innen en viss bransje.

Kartfunksjonen er også sentral. Ved siden av tradisjonelle kart, har du også satellittbilder og sjøkart.

Spesielt praktisk synes vi Hvem ringer-funksjonen er. Når noen ringer deg, og du ikke har lagret telefonnummeret i telefonboken, slår Gule Sider automatisk opp telefonnummeret og viser hvem som ringer (Android).

Vi synes det er praktisk med et sekund eller tos forberedelse på hvem som er i andre enden, eventuelt muligheten til å la være å besvare samtaler fra noen du ikke vil snakke med.

Terningkast: 6

- Last ned til iPhone
- Last ned til Android

Her finner du alle våre app-tester

Se også:

Les også
Gule sider med gratis navigasjonsapp
Les også
Dette er de essensielle iPhone-appene
Les også
Dette er de essensielle Android-appene
annonse