TestGarmin Vívoactive

Brukervennlig treningsklokke, smartklokke og aktivitetsarmbånd i ett

Garmin Vívoactive er tynn og lett og kan mye, men den har ett problem.

Side 1

Smartklokker, aktivitetsarmbånd og rene treningsklokker holder på å smelte mer og mer sammen. Mange avanserte smartklokker som tidligere først og fremst var telefontilbehør har fått innebygget pulsmåler og skritteller, mens tradisjonelle pulsklokker har fått funksjoner du tidligere fant bare i smartklokker.

Garmin Vívoactive er et slikt hybridprodukt. Klokken ser ut som en pulsklokke eller smartklokke, men kan i likhet med selskapets enklere Vívofit-armbånd og konkurrerende armbånd som Fitbit Charge også måle aktivitetsnivået ditt gjennom hele døgnet – i tillegg til å måle søvnkvalitet. Samtidig kan den gi deg varslinger fra mobiltelefonen, værmelding, SMS-er og andre funksjoner som du finner på smartklokker fra for eksempel Samsung eller Apple.

Foto: Kurt Lekanger, Tek.no

Vívoactive er også en treningsklokke som ved hjelp av den innebygde GPS-en kan spore treningsøkten på et kart, og kobler du til et pulsbelte får du pulsmåling. Det er ikke pulsmåling gjennom huden på håndleddet slik du har i for eksempel Fitbit Surge eller TomTom Runner Cardio – men vår erfaring er at tradisjonelle pulsbelter ofte er mer nøyaktige, selv om de kan være litt upraktiske.

Klokken er vanntett ned til rundt 50 meter og har treningsmoduser for løping, sykling, svømming, gåing, golf, samt innendørsmoduser for løping og sykling.

Garmin Vívoactive virket altså som et svært spennende produkt, spesielt tatt i betraktning at den ikke bare har mange nyttige funksjoner, men også er en av de tynneste og letteste GPS-treningsklokkene på markedet.

Bla om til neste side, så skal vi se nærmere på Garmin Vívoactive »

Garmin Vivoactive
6
Helt greit

Garmin Vivoactive

sitat"Vívoactive kombinerer det beste fra aktivitetsarmbånd, pulsklokker og smartklokker"

Fordeler

 • Krysse av
  Tynn og lett
 • Krysse av
  Enkel å bruke
 • Krysse av
  Varslinger fra mobiltelefonen
 • Krysse av
  Veldig god utendørsskjerm
 • Krysse av
  Touchskjerm
 • Krysse av
  God Garmin Connect-tjeneste
 • Krysse av
  Vanntett

Ting å tenke på

 • Bytt
  Synkroniseringsproblemer mot Android-telefoner