Tek.no

Test Anbefalte apper til Windows Phone, Android og iOS:

Her er ukens anbefalte apper

Vi har testet fem totalt forskjellige apper, deriblant en verktøy-app og en for stjernekikkerne.

iStockphoto/montasje
30 Mar 2013 06:00

Jack of Tools PRO

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" kommer vi hver lørdag fremover til å finne frem til de fem beste appene vi har testet i løpet av uken. Merk at disse appene ikke nødvendigvis trenger å være nyheter i applikasjonsbutikkene.

Jack of Tools PRO

Format: Windows Phone
Pris: 14 kroner (+prøveversjon)

Smartmobilen din har både aksellerometer og GPS under dekselet, og dette er egenskaper som gjør det mulig å bruke den som et slags verktøy. Med Windows Phone-appen Jack of Tools får du blant annet kompass, lommelykt vater, posisjonering, avstand til "base" (ditt eget hus, for eksempel), hastighet, høydemåler og lydmåler i en og samme app.

Hva du egentlig kan bruke alt dette til avhenger selvsagt av hvilke interesser og behov du har i det daglige. Er du snekker vil du ikke finne på å skrote vateret fordi du har Jack of Tools PRO på telefonen. Andre vil kanskje foretrekke å ha en egen lommelykt-app for å få raskere tilgang.

Likevel synes vi denne appen er ganske stilig. Setter du boligen din som base, kan du til enhver tid se for langt hjemmefra du er. På fjelltur kan du se hvor høyt du går, samt at du har kompass i appen. I taxien kan du fra baksetet sjekke om sjåføren holder fartsgrensa. Riktignok kan appen måle feil, men som regel angir den en feilbarhetsmargin som du kan forholde deg til. Hvis du liker å lire av deg "fun facts" om slike ting er dette drømmeappen for deg.

Du finner en gratisversjon av Jack of Tools i Windows Phone Store, men dette er en tidligere utgave som er ganske utdatert sammenlignet med PRO-versjonen. Prøv heller prøveversjonen av Jack of Tools PRO for å sjekke om du synes den er verdt 14 kroner. Vi lot oss friste.

Kjøp Jack of Tools PRO for 14 kroner (Windows Phone)

OBS! Se flere apper på de neste sidene!

Les også