Tek.no

Service

Audiovisuelt blir en del av Hardware.no

Vi samler kreftene våre i ett nettsted.

6 Juli 2011 12:26

Markedet for lyd og bilde er i rivende utvikling. I stadig flere hjem har man forkastet tradisjonelle avspillere, og styrer heller musikk og filmsamlingen sin med moderne leketøy som streamingbokser, DAC-er, datamaskin og nettverksdisker. Samtidig har tjenester som Spotify, iTunes og nett-TV blitt en helt sentral del av musikk- og filmnyterens verktøykasse.

I lys av denne utviklingen, ser vi at det blir stadig mindre hensiktsmessig å holde lyd og bilde som et eget fagfelt adskilt fra resten av redaksjonen. Derfor har vi nå bestemt oss for å flytte nettstedet Audiovisuelt og journalistene inn som en seksjon under Hardware.no. Målet er å få en sterkere og mer tverrgfaglig Hardware-redaksjon, og at du som leser skal kunne finne alt stoffet om det digitale hjemmet samlet på ett sted.

Hva betyr dette for deg som er Audiovisuelt-leser? I praksis ikke så mye.

Det vil fortsatt brukes like mye ressurser på å holde oppe dekningen av lyd og bilde-stoffet du før fikk på Audiovisuelt. Alle journalistene du kjenner vil fortsette å skrive de samme sakene, bare under et nytt merkenavn.

Vi vil imidlertid satse enda mer på kjernestoff som tester av TV, streamingbokser og hodetelefoner, mens omtaler av for eksempel Bluray-filmer vil tones ned. Til helgen kommer det blant annet en stor samletest av 3D-TVer, og det er mye annet spennende i vente.

Det vil fortsatt være en egen forside som samler alle saker om lyd og bilde, som du når ved å klikke på "Lyd & Bilde" i Tek-stripen. Du kan også skrive inn www.audiovisuelt.no eller www.hardware.no/lydogbilde/.

VI håper den nye endringen vil falle i smak, og ser frem til å fortsatt levere en god og grundig journalistikk på lyd, bilde og det digitale hjem.

Har du spørsmål eller kommentarer til sammenslåingen, hører vi gjerne fra deg i kommentarfeltet nedenfor.

Øystein W. Høie
Redaksjonssjef, Mediehuset Tek

annonse

Les også