Tek.no

Service

Dette er årets mest leste Ekstra-saker

De ti sakene flest har lest byr på spennende lesestoff.

26 Des 2013 07:00

Rett før sommerheten satte inn for alvor, lanserte vi Tek Ekstra – en tjeneste for deg som vil ha litt mer innhold, og ingen annonser. Siden den gang har vi konstant utviklet tjenesten med mer spennende stoff, flere fordeler og flere tjenester. I desember ble Gamer.no med i Ekstra, som sørger for at du får ett gratis spill hver måned – med alt fra små indieperler til store klassikere. Gamer gir deg også flere artikler i måneden, noe du som Ekstra-medlem også får fra Amobil.no.

Siden lanseringen har vi publisert flere hundre spennende saker, og vi har her samlet en oversikt over de ti mest leste i år.

Vet du for eksempel hvordan produksjonskjempen NRK lagrer 3,3 millioner gigabyte data i året? Eller at én norsk bedrift bygger over 30 000 PC-er hvert eneste år, og at det går helt fint å sage av deler av skjermkortet ditt, uten at det går så mye utover ytelsen? Dette og mye mer er hva sakene som ble mest lest hos oss i sommer forteller deg mye spennende om.

Vi har lagt opp Ekstra slik at alle kan lese Ekstra-sak i uken helt gratis, men for å se alle sakene må du være medlem. Du kan også få én gratis prøvemåned, uten noen former for bindingstid.

Prøv én måned gratis nå

Prøv én måned gratis nå

annonse

Les også