Service

Dette er årets mest leste Ekstra-saker

De ti sakene flest har lest byr på spennende lesestoff.

Rett før sommerheten satte inn for alvor, lanserte vi Tek Ekstra – en tjeneste for deg som vil ha litt mer innhold, og ingen annonser. Siden den gang har vi konstant utviklet tjenesten med mer spennende stoff, flere fordeler og flere tjenester. I desember ble Gamer.no med i Ekstra, som sørger for at du får ett gratis spill hver måned – med alt fra små indieperler til store klassikere. Gamer gir deg også flere artikler i måneden, noe du som Ekstra-medlem også får fra Amobil.no.

Siden lanseringen har vi publisert flere hundre spennende saker, og vi har her samlet en oversikt over de ti mest leste i år.

Vet du for eksempel hvordan produksjonskjempen NRK lagrer 3,3 millioner gigabyte data i året? Eller at én norsk bedrift bygger over 30 000 PC-er hvert eneste år, og at det går helt fint å sage av deler av skjermkortet ditt, uten at det går så mye utover ytelsen? Dette og mye mer er hva sakene som ble mest lest hos oss i sommer forteller deg mye spennende om.

Vi har lagt opp Ekstra slik at alle kan lese Ekstra-sak i uken helt gratis, men for å se alle sakene må du være medlem. Du kan også få én gratis prøvemåned, uten noen former for bindingstid.

Prøv én måned gratis nå

Prøv én måned gratis nå

annonse