Service

Seks hete TV-tilbud i sommervarmen

Frister en Samsung 4K-TV til under 10 000 kroner?

Størst for pengene

Samtidig som solen går ned her i nord pågår det et stort mesterskap i Brasil. Uansett om du er interessert i VM i fotball eller ikke, er fordelen med store mesterskap som VM, EM og OL at det alltid dukker opp gode TV-tilbud.

På markedet er det en jungel av flatskjermer, og vi har tatt en kikk i vår prissøketjeneste Prisguide, for å se hvilke gode «mesterskapstilbud» som finnes. Under finner du noen av tilbudene vi fant.

Blant TV-ene er det flere aldrende modellene som nå fås kjøpt til en billig penge. Selv om noen av dem snart har vært på markedet i over et år, betyr ikke det at de er dårlige kjøp av den grunn. Spesielt ikke når prisen er hyggelig.

Mange tommer for pengene

Enten du skal ha med deg begivenhetene fra Brasil, se film, eller kanskje samle vennegjengen til en spillekveld, kan en stor TV komme godt til nytte. Under har vi samlet tre alternativer der du får mange tommer for prisen du betaler, men hver klar over at de kun har Full HD-oppløsning, hvilket betyr at du bør sitte et godt stykke unna for at bildet skal bli skarpt å se på.

Samsung UE75F6375

Samsung UE75F6375.Foto: Samsung

Det første tilbudet vi kommer over er en 75-tommers gigant fra Samsung. Riktignok er dette fjorårets modell, derav F-betegnelsen, men allikevel er dette en skjerm vi ønsker å trekke frem. TV-en har inntil nylig kostet deg 34 995 kroner, men nå kan den bli din for under 20 000 kroner.

Du kan med andre ord skaffe deg en enorm LCD-TV som garantert vil gjøre naboen misunnelig, men hver obs på at denne typen TV krever sin stue. Skjermen måler nesten 170 centimeter i bredden, og med en oppløsning på 1920 x 1080 punkter, bør du sitte gode fem meter unna for at pikslene ikke skal bli synlige.

Dette er altså en aldrende modellen, men likefullt en god TV som har interaktive løsninger som for eksempel Netlix og HBO. Samtidig har den fire HDMI-porter og innebygd kortleser.

Sharp LC-70LE747EN

Sharp LC-70LE747EN.Foto: Sharp

Neste modell er også en gigantskjerm, nærmere bestemt Sharp LC-70LE747EN. Dette er også en modell som har vært på markedet en stund, og har ligget lenge rundt 20 000 kroner, som i seg selv ikke er avskrekkende. Nå kan du spare 5000 kroner på denne modellen, og med andre ord får du den for rundt 15 000 kroner.

Dette er også en stor TV sin krever sin stue. Før du bestiller må du blant annet sjekke at du har over 160 centimeter i bredden å avsette. TV-en er videre utstyr med blant annet trådløst nett-tilkobling, 100 Hz oppdateringsfrekvens, samt LED-belysning av panelet.

Philips 60PFL8708S

Philips 60PFL8708S.Foto: Philips

Skulle de to første alternativene blir for store for stuen din, har vi enda et alternativ på lur. Denne gangen er det snakk om en 60-tommers TV fra Philips. 60PFL8708S tilhører 8000-serien til Philips, en modell som kom på markedet for første gang i fjor. Dette er med andre ord også en 2013-modell, som kostet rundt 22990 kroner da den kom. Nå kan den bli din for rett under 13 000 kroner.

Dette er en smekker TV å se på, og med en tykkelse på rundt to centimeter er den også svært tynn. Tykkelsen på skjermen er rundt to centimeter. Modellen er godt utstyrt med både fire HDMI- og tre USB-porter. For å koble den mot nett kan du bruke både kabel og trådløst, samtidig som den har en hendig fjernkontroll med tastatur på undersiden.