Tek.no

Service

God jul!

sxc.hu
24 Des 2009 10:04

Nå senker julefreden seg over det ganske land – og vi benytter anledningen til å ønske alle sammen en riktig god jul. Naturlig nok blir aktiviteten her på Audiovisuelt.no en del lavere i jula enn ellers, men det betyr ikke at det ikke skjer noen ting.

Forumet er naturligvis døgnåpent, enten du trenger hjelp i forbindelse med kjøp av flat-TV eller høyttalere, eller kanskje vil diskutere musikk? Mulighetene er mange.

Vår prisguide blir også oppdatert daglig, med de ferskeste prisene på produkter i lyd- og bildesjangeren og andre elektronikk-produkter. Skulle du ikke ha svidd av nok kroner på årets julegaver, er det nok av fristelser der i gården.

Følg Audiovisuelt på Twitter

I vårt guider-arkiv finner du også noen artikler du kan fordype deg i, dersom du ikke alt har lest dem. Artikler som Slik redder du musikksamlingen og Hjemmekino for folk flest inneholder mye spennende og nyttig informasjon.

Vi kan også nevne bruktmarkedet, hvor det stadig blir lagt ut brukte produkter til salg, og du kan legge ut dine egne ting for salg – helt gratis.

Da gjenstår det bare å ønske alle lykke til med årets julefangst av lyd- og bilderelaterte produkter.

Ha en riktig god jul!

Les også
Julenøtt 4 – vinn Playstation 3
Les også
Hva er galt med audiobransjen?
Les også
100 følgere er nådd
Les også
Den magiske knappen
Les også
Velkommen til "nye Audiovisuelt"
Les også
Har du tenkt deg godt om?
annonse

Les også